Skördefest

Helgen som var så var det skördefest på Åland. Gårdar runt om på hela Åland öppnar upp sina gårdar för allmänheten, där de visar runt, har massvis med försäljning, tävlingar, smakprover m.m. Vilket är jätte trevligt! I år blev det inte att besöka så många gårdar men några hann vi med! Bolstaholm i Geta och åt deras supergoda bolstaholmburgare som är gjord på gårdens egna kött, Karl-Ers gården i Tjudö och smaka på deras goda äppeljuice och äppelcider, samt Boda mjölk där man fick en rundtur bland kossornas robotmjölkning, smakprov från ÅCA och Dahlmans.
Jätte mysig helg!

Bild på helgens skörd!

20120925-205513.jpg

En reaktion på ”Skördefest

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s