Grillkväll med kompisar

Äntligen fick vi till en middagsdate!Började kvällen med mojitos!! Typ dom godaste jag druckit! Mynta odlad på Lappo och rommen importerad från Kuba!! Bilden snodde jag av dig E! 🙂 Tog ingen bild på maten heller så snodde bilden av dig E! Vi hade som vanligt knytkalas, sååå gott! Marinerat och sen grillat älgkött, tabbouleh med en massa härliga kryddor, zucchini- och fetaostsallad, grillad halloumi, den krämigaste mozzarellan med Åvatomater och Lappobasilika och sen en café de Paris sås till det! Och ett glas rosé såklart:) såååå gott åt tills vi nästan sprack!Men efterrätt får man ju alltid plats med! Rabarberkompott blandat med vaniljgrädde och krossade digestivekex. Det var fantastiskt gott!! Ska faktiskt prova på en liknande dessert ikväll! 

Tack tjejer för en trevlig kväll!

2 reaktioner på ”Grillkväll med kompisar

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s